κλαφτα

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Αρχές Φεβρουαρίου με χιόνια!

Γεια σας!Ας πάμε σε κάτι πιο χαρούμενο απο το κουταβάκι που έχασα.Αρχές Φεβρουαρίου βρέθηκα στα Τρίκαλα Κορινθίας.Αρχικά έκανε πολύ κρύο και λίγες ώρες μετά είχε χιόνια!Πόσο όμορφο μέρος είναι και πόσο θα ήθελα να πάω ξανά κάποια στιγμή.Φυσικά σας το προτείνω κιόλας.Ας δούμε μερικές φωτογραφίες!Φτάνοντας στα Μεσαία Τρίκαλα είχε απίστευτη ομίχλη,αλλά ήταν και αυτό μια εμπειρία.Η φωτογραφία είναι απο μια πεζοπορία.
Αυτή η όμορφη πηγή βρίσκεται έξω απο τον ξενώνα που έμεινα.Το νερό πολύ δροσερό και πεντακάθαρο.
Πάμε τώρα μες το δωμάτιο!Τζάκι για να χαζεύουμε τις φλόγες και να μας κρατάει ζεστούς και τζακούζι για χαλάρωση και άνεση.Άλλες δυο όμορφες εμπειρίες για μένα.Ήταν υπέροχα!

Πέρα απο τις ανέσεις που είδα στο δωμάτιο δεν θα ξεχάσω τη θέα απο αυτό!
Πάμε για καφέ σε μια όμορφη καφετέρια γεμάτη τριαντάφυλλα και σε μια άλλη που ήταν όλη ξύλινη και είχε πολύ καλή μουσική και ωραία ροφήματα!
Χαρτάκι για να περάσει η ώρα ευχάριστα.Αν και θυμώνω όταν χάνω!
Το αγαπώ αυτό το μαξιλάρι!
Πάμε για φαγητό και γλυκό!Αν και είχε δυο υπέροχα μαγαζιά οι φωτογραφίες είναι μόνο απο το ένα.
Πολύ νόστιμο φαγητό και μας κέρδισε η εμφάνιση,αλλά και η γεύση.Η έκπληξη στο μαγαζί αυτό ήταν το λεμοντσέλο!
Γλυκό μους με καφέ!Σερβιρισμένο με αυτό το όμορφο κουτάλι!
Φράουλα!Θέλω ένα τώρα!Και αυτό το γλυκό μαζί με το όμορφο κουταλάκι του!
Και άφησα για το τέλος,αυτό που με κέρδισε περισσότερο!Tα χιόνια!Πόσο όμορφα είναι και μας γεμίζουν αμέσως με παιχνιδιάρικη διάθεση,πέρα απο το κρύο που είχε.Μια φωτογραφία με τη θέα απο το δωμάτιο και δυο απο την πλατεία του χωριού.


Δεν θα ξεχάσω επίσης τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται εκεί πέρα,για το πόσο ευγενικοί και πρόθυμοι ήταν να μας βοηθήσουν σε όλα.Και θα κλείσω το άρθρο αυτό με μια φωτογραφία με τριφύλλια που βρήκα στην εκκλησία του χωριού.
Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο και να επισκεφθείτε και εσείς αυτό το μέρος κάποια στιγμή!Τα λέμε σύντομα!Σας ευχαριστώ!Γεια σας!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου